Ännu ett högklassigt golfmästerskap har genomförts. Denna gång vid yttre omständigheter som alls inte svarade upp mot utlovad prognos – sol ersatte förväntat regn och snålblåst, en i mångas ögon närmast perfekt golfdag! Mest perfekt tyckte nog Magnus att det var; han var helt enkelt mer utslagsgivande än vädret. Grattis!

Som vanligt nyttjade gubbarna hela spelfältet, och mer därtill. Inte ens greenerna lämnades orörda! Ingen spellinje var för svår, eller i vart fall värd ett försök. Skenbart långsamma ben kompenserades med snabba armar. I dessa avseenden var vi många som överträffade Magnus. Men resultatlistan blev nu som den blev.

Väl mött nästa år!

/Golfkommittén

Resultat:

 1. Magnus Vestlund 37p
 2. Olof Salmonsson 34p
 3. Fredrik Mörtberg 32p       SHCP
 4. Björn Wibom 32p       SHCP
 5. Christer Kylsberg 32p
 6. John Selander 30p       SHCP
 7. Björn Löfgren 30p
 8. Pelle Nygren 29p
 9. Pontus Sandell 27p
 10. Fredrik Holmgren 26p
 11. Tomas Sundström 20p
 12. Åke Myrberg 18p
 13. Jerker Bexelius 16p       SHCP
 14. Sven Christer-Nilsson 16p