Bröder och Systrar (systrar är definitivt välkomna, förra året var det kvinnliga inslaget större än någonsin, dunderbarn får växa på sig)!

Nu är det dags att igen ta på sig sin mest sfinxlika, outgrundliga min, sina mörkt tonade, spegelfria glasögon samt att kavla upp ärmarna inför en av DG´s mest spännande aktiviteter.

Dunkelt ljus, gröna, varma boytygbordsskivor och listiga smygar bakom mörka spegelfria glasögon kan vara en ovan miljö för en del, men kom ihåg att det sker i glada kamraters lag och att det samtidigt kan vara givande (sic). Därför kallar vi till pokerkväll

torsdagen 11 oktober kl 1830. Platsen är Östbergsgården, Frösön.

Även den här gången måste jag be dig att anmäla ditt deltagande. Detta beroende på att vi skall boka en lagom skum lokal med förtäring, fast (pytt) och flytande.

Vill du vara vänlig och tala om att du kommer till b.wibom@telia.com senast den 8 oktober. Du som varit med tidigare och tycker att det är en härlig aktivitet: Tag gärna med en kamrat så att vi, i likhet med förra året, kan spela vid flera bord.

Du kan studera aktuell spelform, Texas Hold´em, på TV, nätet eller i pokerlitteratur. Mycket enkelt och kort undervisning inleder kvällen.

Välkommen till en givande kväll!

DG-kommittén för spridning av pokerkultur