Fjorton förhoppningsfulla samlades för att avnjuta Östbergsgårdens smakliga pytt med tillbehör, dock utan Dag Skårmans traditionella snapssångsledning? Var var du Dag?

Så till spelet; Först två semifinalbord varvid förra årets vinnare Pontus S åkte ut först och därefter föll deltagarna som skjutbaneankor på ett tivoli. Dunderbarnet Pontus Ekberg (dealer) samlade därefter åtta, nu ännu mer, förhoppningsfulla till finalspel. Eftersom familjen Näsström/Anundgård hade tre personer med knöts vissa förhoppningar till dessa. Dessutom lystrade tre av finalisterna till namnet Christer så någon av dessa tycktes ha god chans. Till slut var det ingen av dessa som vann utan, helt i nepotistisk DG-anda, pokerkommittéledamoten och dealerns pappa, Gunnar Ekberg. Som runner upp kom Magnus Vestlund och Krister Hjalmars som delade andraplatsen.

Som arrangör kan jag konstatera att kvällen uppfattades som lyckad även om endast ett fåtal hade veckopengen kvar till helgen.

Björn Wibom