DG – Pingis lördag 20 oktober

Dunderfamiljer!
Aktiviteterna inom DG avlöser varandra i en rasande takt. Under DG-året 2018 har egenskaper som lokalsinne, fältmässighet, pedalkoordination, slughet och glidförmåga testats till det yttersta. Nu är det äntligen dags att testa snabbhet och avståndsbedömning i den hett efterlängtade aktiviteten DG-pingis!

Kom som du är, Gubbe, Gumma eller Dunderbarn – gärna försedd med välgreppande skodon för inomhusbruk. Pingiskommittén bjuder på fika och delar ut medaljer i ädel metall till de som lyckas lite bättre än genomsnittet.

Tid och plats: 
Tid: Lördag 20 oktober kl. 12.00 – 15.00 (OBS ny dag!)
Plats: Östersunds sporthall (D-hallen)

Anmäl dig bums men senast 17 oktober här »

Varmt välkomna önskar de evigt blommande grenledarna i pingiskommittén:
– Staffan, Mia, Sven och Lilian