Ärade DG-gubbar och DG-gummor!

Det börjar snabbt närma sig årets trevligaste tennisbegivenhet, DG-tennisen!

Evenemanget sker i form av dubbel, där paren sätts ihop av tävlingsledningen med målsättningen att skapa så jämna och täta matcher som möjligt. Matcherna avgörs på tid, där exakt längd avgörs utifrån antalet deltagare. När mästarna är korade är förhoppningen att så många som möjligt stannar och äter och dricker segrarna till i tennishallens hemtrevliga cafeteria. En liten tennisfest således!

Tiden för årets DG-tennis är 17 november, med preliminär starttid 15.00. Platsen är Östersunds tennishall.

Under dagen kommer kaffe och fika finns tillgängligt.

Den slutgiltiga planeringen sker då vi vet hur många som vill vara med, därför vill vi att ni anmäler er senast 14e november! Detaljer/spelprogram kommer därefter att skickas till er via epost alternativt annonseras på DGs hemsida.

Anmälan sker till: wskoglund@hotmail.com

 

Varmt välkomna!

DG:s tenniskommitté genom
Wille Skoglund
070-5603260