Östersund november 2018

Glittrande Gubbar och Gummor!
När vintermörkret sveper in och drivisen samlas i badvikarna, söker till och med Dundergubben efter ljuspunkter i tillvaron. Som alla vet, är det ju som mörkast innan det gryr. Det känns därför alldeles särskilt värmande att få skicka bud om årsfesten, detta tillvarons tomtebloss, rakt in i sällskapets frusna själar!

För vilken Gubbe eller Gumma vill väl missa en så strålande magisk kväll, med så god mat och dryck, så goda vänner och så mycket sång, dans och glittrande elegans? Svaret är givetvis ingen! Och det behöver man ju inte vara Dundergubbe för att förstå.

Av den enkla anledningen bör du skynda dig att anmäla dig och ditt sällskap.

Anmäl dig senast 21 november här »

Tid och plats för DG:s årsfest 2018:
Tid: Fredag 23 november kl. 18.00
Plats: Restaurang Hov, Jamtli

Betalning sker på plats. Ange i anmälan om du har några matallergier eller önskar specialkost.

Varmt välkomna önskar DG:s årsfestkommitté
Lars Holgén, Per Leijon