God fortsättning Dundergubbar!

Så knoppas då det 97:e året i sällskapets blomstrande historia och en vår fylld av spirande, skörderika grenar såsom längdskidor, slalom och fältsport står för dörren. I Dundergubbens sanna strävan efter motstånd har det återigen blivit dags att nedsänka ett antal embryonala frön i den näringsrika dundermyllan. Frön som med hård gallring och kultivering, kanske kan växa upp till sticklingar som i en avlägsen framtid utmanar oss, mer erfarna Dundergubbar, i kampen om glas, kåsor och stinna pokerpotter.

För att säkerställa högsta tänkbara kvalitet i urvalet och sådden av dessa frön, är det av yttersta vikt att just du deltar vid den makalösa fest som vi kallar för Gasquen, fredagen den 18 januari på Gamla Teatern!

Sista dag för anmälan 17 januari. Men tveka inte, anmäl dig redan nu! >>

Tid och plats för Dundergubbarnas Gasque:
Tid: Fredag 18 januari kl. 18.30 (underbaren på plan 1 öppnar kl. 18.00)
Plats: Gamla Teatern Östersund (Teatersalongen)

Varmt välkomna!