Gubbar, gummor och barn av det dundrande slaget, hälsas hjärtligt välkomna till den i golfkretsar så mytomspunna DG-golfen. Faktum är att utan DG skulle troligen inte Östersund-Frösö Golfklubb finnas idag och golfbanan skulle fortfarande ha legat på ett kalhygge i Nifsåsen.

Många sporter dras med skador som tennisarmbåge, atletfot och blomkålsöra. DG-golfen är dock befriad från dylikt, då till och med utslag ses som något positivt och nödvändigt för sportens utförande.

Om det redan nu kliar i golfhandsken bör du omedelbart och utan slice bege dig till OFG:s hemsida där du hittar mer information samt anmäler dig. Valbara tävlingsklasser är: Gubbar, Gummor eller Dundergubbsjuniorer.

TID OCH PLATS:
Plats: Frösö golfbana/ÖFG
Datum/tid: Söndag 25 augusti. Starttid: 9:00 – 9:50
Grenledare: Fredrik Mörtberg, Christer Kylsberg, Björn Wibom
Anmälan: sker på ÖFG:s hemsida (under Tävlingar) där alla fakta framgår.

Välkomna!