Att Beachvolley inte skulle vara några som helst svårigheter för sällskapet var det aldrig något tvivel om! Att så många var intresserade av att kunna titulera sig den förse Dunder-beachmästaren någonsin gjorde dagen till en mycket trevlig tillställning.

Lägligt tills det var dags att värma upp med bollövningar och lek sprack molnen upp och dagen bjöd på ett perfekt beachväder. Att högtalaren var bestyckad med enerverande sommarplågor var det knappt någon som märkte när smasharna krävde full koncentration i baggerslagen.

När uppvärmningen var slut och de flesta var rätt slut i huvudet av alla rotationer stod Christer Näsström och delade ut perfekt grillade korvar.

Tävlingsdelen bestod av intensiva spelomgångar där lagen lottades ihop inför varje match. Många spektakulära moment fick upplevas av de som hejade på. Några monsterblock, djupa diggs och smarta petningar. Efter fem omgångar hade Anders Karlberg, Håkan Stenlund, Helena Wallskog och Christer Hedlund plockat flest poäng och var redo för final.

Finalen avgjordes snabbt och blev aldrig riktigt spännande eftersom Håkan plockade fram några servrar som världen sällan skådat. Håkan blev obesegrad i finalen och med vinsten av Top-Gun glasögon är han vår Beachboy för ett år.

Totalsegrare:
Håkan Stenlund

Finalister:
Helena Wallskog, (damsegrare)
Anders Karlberg, Christer Hedlund

Övriga tävlingsdeltagare:
Kalle Vinberg, Peter Wallskog, Dennis Fluur, Johan Hansson, Robert Pettersson, Eva Fureman, Elin Fluur, Linda Hansson

Motionärer:
Monica Jonsson, Ante Rönnhed, Christina Weden

Barn:
Tuva Wallskog, Toste Wallskog, Emmy Anundgård, Elisia Anundgård, Nils Hansson, Erik Hansson, Greta Vinberg, Alice Rönnhed, Klara Rönnhed

Glada påhejare:
Dag Skårman, Laila Skårman, Ester Fluur

Grillchef:
Christer Näsström

Tävlingsledare/deltagare:
Daniel Anundgård, Göran Svensk