Dundergubbar och Dunderdamer hälsas hjärtligt välkomna till en trevlig kväll där god mat, stora potter samt en eller annan bluff utlovas.

Vi träffas 18:30 och äter en klassisk middag tillsammans innan det är dags för pokerspelande i form av Texas Hold’em. Just denna kväll får de yngre förmågorna stanna hemma (vi vill ju inte locka dem in i ett tidigt spelberoende eller att de spelar av oss alla pengar).

Kom ihåg att ta med kontanter till mat (den får du garanterat behålla) och en slant till spelinsats (den får du förhoppningsvis behålla).

Avslappnande ansiktsövningar, Botox, kylspray och solglasögon är fullt tillåtna hjälpmedel i jakten på det optimala pokerfejset. Du kan studera aktuell spelform, Texas Hold’em, på nätet eller i pokerlitteratur. Mycket enkel och kort undervisning inleder kvällen.

Tid och plats: 
Tid: Torsdag 10 oktober kl. 18.30
Plats: Östbergsgården, Frösön

Anmäl dig här senast 7/10 så att vi kan dimensionera grytor och checkkredit »