Förväntansfulla, vältränade och taggade träffades deltagarna till årets pingisevent i Sporthallen söndagen den 20/10. Numerärt något färre än förra året, 7 dundergubbar och 6 dunderbarn. Veteraner och dundergummor lyste med sin frånvaro (fanns bara representerade i sekretariatet…). Deltagarna indelades tre klasser: Dunderbarn flickor resp pojkar samt Dundergubbar. Det smashades, skruvades, loopades, kantbollades, nätrullades och gnetades i ett par timmar och flera av matcherna var rena nagelbitare. Till slut kunde vi kora några värdiga vinnare. Övriga deltagare utan inbördes placering.
Till nästa år hoppas vi att fler dundergummor och veteraner vågar sig hit!

Dundergubbar
Vinnare: Johan Bexelius
Janne Bruce
Dennis Fluur
Johan Hansson
Daniel Levandowsky
Ulf Ryding
Göran Svensk

Dunderflickor
Vinnare: Sara Bexelius
Irma Bexelius

Dunderpojkar
Vinnare: Malte Levandowsky
Erik Bruce
Erik Hansson
Nils Hansson