Inställt pga alltför få anmälningar!

Årets trevligaste tennisbegivenhet, DG-tennisen, närmar sig!

Evenemanget sker i form av dubbel, där paren sätts ihop av tävlingsledningen med målsättningen att skapa så jämna och täta matcher som möjligt. Matcherna avgörs på tid, där exakt längd avgörs utifrån antalet deltagare. När mästarna är korade är förhoppningen att så många som möjligt stannar och äter och dricker segrarna till i tennishallens hemtrevliga cafeteria. En liten tennisfest således!

Tiden för årets DG-tennis är 16 november, med preliminär starttid 15.00. Platsen är Östersunds tennishall.

Under dagen kommer kaffe och fika finns tillgängligt.

Den slutgiltiga planeringen sker då vi vet hur många som vill vara med, därför vill vi att ni anmäler er senast 13 november! Detaljer/spelprogram kommer därefter att skickas till er via epost alternativt annonseras på DG:s hemsida.

Anmälan sker till: wskoglund@hotmail.com

Varmt välkomna!

DG:s tenniskommitté genom
Wille Skoglund
070-5603260