Decenniets första gasque gick av stapeln fredagen den 17 januari. Efter en kort utflykt 2019 till Gamla Teatern för denna tillställning var sällskapet ånyo tillbaka i år till anrika restaurang Hov. God förtäring och sedvanligt mycket trevligt umgänge i all ära, men fokus var trots allt att pröva sex förväntansfulla, intet ont anande, recipienter (i sällskapet även ofta benämnd “proselyt”). “Det kan gå! Men det kommer att krävas mycket, mycket mer än det ni visat hitintills…” var juryns avmätta och luttrade omdöme gällande recipienternas kunskaper och färdigheter och allmänna lämplighet. Trots det lyckades alla sex klara sig igenom nålsögat och vi fick därför nöjet att välkomna dessa nya gubbar i sällskapet DG 🙂

Fadi Led, Miguel Exposito, Ludde Edgren, Oscar Axell, Daniel Alverlind och Martin Persson

Fördrink på Macken

Mackbiträde Boström och Mattias Schindele

Ordförande Fredrik Mörtberg

Robert Pettersson

1:e CM Robert Petterson & 1:e vice CM Knut Rost

Knut Rost & Dynamitgubbarnas ordförande Sven Christer-Nilsson

Curling boet preppas

Dags för slipskontroll.

Arbetet i juryn är som vanligt påfrestande. Hans Grenholm, Bo Victor och Kjell Byström håller god min under prövningarna.

Juryn är eventuellt överrens.

Årets Dundergubbe: Jakob Boethius!

Andreas Victor avtackades efter 22-år i DGs styrelse

Henrik Sivertsson

Haling! Segrare Staffan Gedda till höger.