Även detta år, söndagen den 16 augusti, kunde inte vädret bli mer förträffligt för beachvolleyboll. Dagen startade med kidsvolley level noll där bollen fångas istället för att slås. Successivt ökade vi svårighetsgraden och märkte i samband med det att vinden idag kommer vara med att avgöra bollar.

Efter att vi fyllt på med välsmakande grillkorvar var det dags för tävling. Sex spelare kom till start där lagen lottades tre mot tre i fyra omgångar. Bäst efter det är vår beachvinnare, inga krusiduller.

Flera jämna dueller spelades. En hel del långa rallyn avgjordes till slut med smarta placeringar. Monsterblock och powerspike är andra begrepp vi också fick uppleva.

Efter kontrollräkning av plus- minusvinst av bollar, (när antal vinster var lika), så är det endast två poäng som skiljer. En boll sinsemellan! Den som drog längst strået var även den som offrade sig mest med blodvite som följd. Stort grattis Robert Pettersson som tar över titeln av Beachboy för ett år. Lika jämnt var det på damsidan där Marie Pettersson var bästa dundergumma.

Tävlande
Robert Pettersson
Marie Pettersson
Peter Wallskog
Jennie Axell
Oscar Axell

Spelande barn
Elisia Anundgård
Emmy Anundgård
Kevin Axell
Lukas Axell
Tilde Axell

Härlig Påhejjare/Foto
Göran Svensk

Grillmästare/Foto Caroline Anundgård
Spelande tävlingsledare Daniel Anundgård

Bilder