Under söndagen 6 september genomfördes en av Dundergubbarnas idrottsårs högtider, nämligen orienteringen. Tävlingen gick av stapeln i de vilda markerna runt klubbstugan för Östersunds orienteringsklubb i Rannåsen. I strålande solsken gav sig hela 35 tappra gubbar, gummor och barn ut för att leta väl gömda rödvita skärmar med tillhörande stämplar. Några gick in för att vinna, andra för att njuta av dagen. Till den första kategorin hörde Daniel Anundgård, Mattias Schindele och Marie Pettersson som alla vann sina respektive klasser. Daniel var dessutom snabbast av alla! Stort tack till alla som ställde upp. Extra tack till Er som hjälpte till att ta in kontrollerna efter tävlingen slut. Till sist ett jättetack till Torgny Pettersson som återigen konstruerat banorna.


Välkomna igen nästa år,önskar Jakob, Henrik och Knut

Orienteringssektionen